Odstrani iz mojih izletovDodaj v moje izlete

Legenda cenovnih rangov

Znamenitosti
vstopnica 1 odrasla oseba
do 6€*
od 7€ do 13€**
od 14€ do 20€***
več kot 20€****
Aktivnosti
vstopnica 1 odrasla oseba
do 15€*
od 16€ do 35€**
od 36€ do 70€***
več kot 70€****
Gostilne
obrok 1 oseba
do 15€*
od 16€ do 24€**
od 25€ do 50 €***
več kot 50€****
Nastanitve 
1 noč, 2 odrasli osebi
do 50€*
od 51€ do 80€**
od 81€ do 120€***
več kot 120€****
1 ura

Urnik

Po prehodnem dogovoru.

Kontaktni podatki

Creative Ways

+386 (0)41 218 964
info©creativeways.si
www.creativeways.si

Postoj v mestu, postoj v Postojni. Resnično jo lahko osvojiš, in ona tebe, če boš postal na njeni slikoviti mestni poti in na njej odkrival tiste dele mesta, zaradi katerih je danes Postojna to, kar je.

Imate v sebi raziskovalno žilico? Si želite za nekaj trenutkov vrniti v otroštvo in se počutiti kot neustrašni raziskovalec? Bi želeli svoje otroke pripraviti, da odložijo pametne telefone in si na svežem zraku razgibajo možgančke? Mogoče bi sodelavcem pripravili nepozabno dogodivščino ali poiskali zanimiv način za zmenek? Iščete idejo za praznovanje rojstnega dne?

Pustolovska igra je primerna za vse priložnosti in starostne skupine. V izvirni dogodivščini po mestnih ulicah boste raziskovali mesto, reševali uganke, trenirali možgane, medsebojno sodelovali in se odlično zabavali. Igra je postavljena v mestno okolje in je zasnovana tako, da v njej lahko igra ekipa 2 do največ 5 igralcev. Prepletena je s številnimi miselnimi in praktičnimi izzivi, da bi prišli do cilja v 60 minutah, pa morate odkriti vse skrite namige, dešifrirati kode in rešiti izvirne uganke.

Dogodivščina je primerna tako za escape room navdušence kot tudi vse radovedneže, ki jim je reševanje ugank, treniranje možganov in aktivno preživljanje prostega časa v zabavo. Idealna je za skupino prijateljev, sodelavcev ali družino, saj v 60 minutah napete pustolovščine ekipa sodeluje, razmišlja, se zabava, poveže in mogoče odkrije še kakšen skriti talent. 

PredlogiOops…. ni zadetkov