Eco Hotel Center

Odstrani iz mojih izletovDodaj v moje izlete
hotel

Legenda cenovnih rangov

Znamenitosti
vstopnica 1 odrasla oseba
do 6€ *
od 7€ do 13€ **
od 14€ do 20€ ***
več kot 20€ ****
Aktivnosti
vstopnica 1 odrasla oseba
do 15€ *
od 16€ do 35€ **
od 36€ do 70€ ***
več kot 70€ ****
Gostilne
obrok 1 oseba
do 15€ *
od 16€ do 24€ **
od 25€ do 50 € ***
več kot 50€ ****
Nastanitve 
1 noč, 2 odrasli osebi
do 50€ *
od 51€ do 80€ **
od 81€ do 120€ ***
več kot 120€ ****

Urnik

Priporočamo predhodno rezervacijo

Kontaktni podatki

Eco Hotel Center****
Kolodvorska cesta 1, 6230 Postojna

+386 (0)68 632 345
booking@hotel-center.eu
www.hotel-center.eu

Eco Hotel Center je bil nekdaj pomembno središče družabnega življenja in se ponaša z bogato zgodovino, ki sega v leto 1880. Hotel, kjer so se za postanek odločile kronane glave, kralji, princi, generali ter mnoge znane osebnosti tistega časa, vrhunski športniki in svetovni popotniki. 

Poseben pečat hotelu še danes daje plesna dvorana, v kateri so ohranili litoželezne stebre in parket, kamnite tlake v pritličju in razkošno stopnišče z leseno ograjo. Predajte se udobju v letu 2018 popolnoma prenovljenih hotelskih sob, modernega dizajna in očarljivega interierja v elegantnih prefinjenih tonih. Hotel leži v mirnem delu mesta, a je od svetovno znane lepotice Postojnske jame oddaljen le 10 minut hoje. Najdete ga v mirnem delu mesta, ki je odlično izhodišče za raziskovanje okolice s kolesom ali peš.

Hotel Center je prvi hotel na postojnskem in na destinaciji Zeleni kras z okoljskim certifikatom Eko marjetica, certifikatom Evropske unije za okolju prijazne turistične nastanitvene obrate. To okoljsko priznanje nedvomno prinaša dodano vrednost Hotelu Center, saj izkazuje njegovo družbeno odgovornost in dviguje ugled hotela, še posebej v času, ko gostje vedno bolj iščejo okolju prijazne nastanitve ter upoštevajo trajnostne standarde ponudnika.

Storitve

spanje, 24-urna recepcija, sprejem kreditnih kartic, parkirišče za avtomobile, avtobuse, motorje, kolesa, kolesarnica, parkirna garaža za doplačilo, varovano parkirišče, možnost rezervacij, brezplačen Wi-Fi, sobe za nekadilce, kabelska TV, klimatska naprava, prijazno invalidom, za doplačilo savna, shramba za prtljago, za doplačilo organizacija izletov (kolesarjenje, ježa, pohodništvo, ribolov), pralnica in likalnica za doplačilo, poslovni center in možnost najema kongresne dvorane za doplačilo

Vrste obrokov

kosilo, večerja – po predhodnem dogovoru, bar, pijača, kava

Primerno za

družine z otroki, pare, večje skupine

Jeziki

slovensko, hrvaško, srbsko, bosansko, angleško, italijansko, nemško
PredlogiOops…. ni zadetkov