Odstrani iz mojih izletovDodaj v moje izlete
hotel

Legenda cenovnih rangov

Znamenitosti
vstopnica 1 odrasla oseba
do 6€*
od 7€ do 13€**
od 14€ do 20€***
več kot 20€****
Aktivnosti
vstopnica 1 odrasla oseba
do 15€*
od 16€ do 35€**
od 36€ do 70€***
več kot 70€****
Gostilne
obrok 1 oseba
do 15€*
od 16€ do 24€**
od 25€ do 50 €***
več kot 50€****
Nastanitve 
1 noč, 2 odrasli osebi
do 50€*
od 51€ do 80€**
od 81€ do 120€***
več kot 120€****

Urnik

Odprto: 12 ur
Priporočamo predhodno rezervacijo

Kontaktni podatki

Hotel Kras Postojna
Tržaška cesta 1, 6230 Postojna

+386 (0)5 700 23 00
info@hotelkras.si
www.hotelkras.si

Sodoben hotel Kras leži v samem centru Postojne, pohvali pa se lahko s 16 dvoposteljnimi sobami, 8 triposteljnimi sobami, 3 suitami s teraso, večnamenskimi prostori, kavarno in podzemno garažo. Z vrha hotela se odpira edinstven razgled na mesto in okoliške hribe, gostom pa je na voljo tudi 12-urna recepcija.

Večnamenski prostori so namenjeni organizaciji različnih dogodkov do 70 udeležencev. Suite so opremljene z dnevnim prostorom in sejno mizo za poslovne sestanke ter so zato primerne za izvedbo manjšega poslovnega sestanka.

V sklopu hotelske ponudbe je gostom na voljo samopostrežni zajtrk s pestro izbiro in možnostjo postrežbe v hotelski sobi. Objekt je v celoti klimatiziran. Pri organizaciji različnih prireditev in seminarjev so vedno fleksibilni, med odmori pa ponujajo različne pogostitve.

Kavarna je v pritličju hotela, kjer sta poleg bogate gostinske ponudbe gostom na voljo tudi brezžična internetna povezava ter postrežba na hotelski terasi. Hotel svojim gostom omogoča tudi uporabo garaže s 131 parkirnimi mesti.

Storitve

spanje, sprejem kreditnih kartic, doplačilo za parkirišče za avtomobile, avtobuse, motorje, možnost rezervacij, brezplačen Wi-Fi, sobe za nekadilce, prijazno invalidom, 12-urna recepcija, hišni ljubljenčki dobrodošli za doplačilo, kabelska TV, pralnica in likalnica za doplačilo, bar, sladice, pijača, kava, terasa, vrt, možnost najema kongresne dvorane za doplačilo, možnost najema koles

Vrste obrokov

zajtrk

Primerno za

družine z otroki, pare, večje skupine

Jeziki

slovensko, hrvaško, angleško, italijansko, nemško
PredlogiOops…. ni zadetkov