Odstrani iz mojih izletovDodaj v moje izlete
kamp

Legenda cenovnih rangov

Znamenitosti
vstopnica 1 odrasla oseba
do 6€*
od 7€ do 13€**
od 14€ do 20€***
več kot 20€****
Aktivnosti
vstopnica 1 odrasla oseba
do 15€*
od 16€ do 35€**
od 36€ do 70€***
več kot 70€****
Gostilne
obrok 1 oseba
do 15€*
od 16€ do 24€**
od 25€ do 50 €***
več kot 50€****
Nastanitve 
1 noč, 2 odrasli osebi
do 50€*
od 51€ do 80€**
od 81€ do 120€***
več kot 120€****

Urnik

Vse dni: 8:00 – 22:00

Kontaktni podatki

Camping Plana
Selce 66, 6257 Pivka

+386 (0)70 668 668
info@camping-plana.com
www.camping-plana.com

Kamp Plana leži na poti med Postojno in Pivko. Kompleks je zgrajen na posestvu, ki se zadnjih 30 let ukvarja z rejo islandskih konj. Obdan z divjo kraško naravo ponuja pomirjujoče poglede na javorniške gozdove. Kamp Plana je od avtoceste oddaljen le 7 km, do njega pa lahko dostopate neposredno z glavne ceste, ki predstavlja tudi glavno povezavo s hrvaško obalo.

Kot pove moto družine, ki kamp upravlja, se trudijo svojim gostom ponuditi objem narave. Ob prihodu goste pričakata bar in restavracija, ki sta skoraj v celoti zgrajena iz lesa in kamna, s čimer se tudi prične celotna izkušnja. Bar ponuja veliko izbiro pijač in sveže pripravljenih obrokov, katerih sestavine pridelajo sami, sodelujejo pa tudi s širokim izborom lokalnih kmetov. Predstavlja odličen prostor za sprostitev in nabiranje energije, ki jo ponuja zelena okolica. V sklopu kampa je tudi novozgrajen sanitarni objekt, prav tako zgrajen iz kombinacije lesa in naravnega kamna. Gostom ponuja čiste in lepo urejene sanitarije ter letno kuhinjo z vsemi potrebnimi napravami.

Kamp ponuja prostor za avtodome in bivalne prikolice, prav tako pa ponuja tudi travnato šotorišče in veliko drugih opcij za goste. Poleg tega je na voljo počitniški bungalov (brunarica), ki jo gostje lahko najamejo. Aktivnosti v kampu: ježa konjev, odbojka na mivki, kolesarjenje (cestno/gorsko), pohodništvo, raziskovanje gozdov, ogled divjih živali.

Storitve

spanje, parkirišče za avtomobile, avtodome, motorje, kolesa, možnost rezervacij, brezplačen Wi-Fi, za doplačilo dobrodošli hišni ljubljenčki, odbojka, sprehodi, kolesarjenje, z doplačilom možnost jezdenja, doplačilo elektrike na noč, možnost izposoje koles

Vrste obrokov

bar, pijača, kava, hrana

Primerno za

popotnike, pare, družine z otroki

Jeziki

slovensko, angleško, italijansko, nemško, nizozemsko
PredlogiOops…. ni zadetkov