Odstrani iz mojih izletovDodaj v moje izlete
počitniška hiša

Legenda cenovnih rangov

Znamenitosti
vstopnica 1 odrasla oseba
do 6€*
od 7€ do 13€**
od 14€ do 20€***
več kot 20€****
Aktivnosti
vstopnica 1 odrasla oseba
do 15€*
od 16€ do 35€**
od 36€ do 70€***
več kot 70€****
Gostilne
obrok 1 oseba
do 15€*
od 16€ do 24€**
od 25€ do 50 €***
več kot 50€****
Nastanitve 
1 noč, 2 odrasli osebi
do 50€*
od 51€ do 80€**
od 81€ do 120€***
več kot 120€****

Urnik

Po predhodni rezervaciji, vsaj en dan pred prihodom

 

Kontaktni podatki

Počitniški dom Polšak
Planina 270, 6232 Planina

+386 (0)41 773 226
rok.pecar@gmail.com
Rezerviraj zdaj

Počitniški dom Polšak je v gozdu zunaj naselja Planina v pogorju Hrušice. Od glavnih asfaltnih cest je oddaljen približno 4 do 9 km, odvisno od smeri, iz katere prihajate.

Nastanitev je luksuzen objekt sredi notranjskih gozdov, kjer je veliko prostora za sprostitev in uživanje v naravnem okolju. Primeren je za družine, različne skupine, srečanja in praznovanja. Leži na mirni lokaciji v osrčju notranjskih gozdov. V bližini je vrsta zanimivosti, ki si jih je vredno ogledati. Okolica je primerna za kolesarjenje, pohodništvo, rekreacijo, fotografiranje, nabiranje gozdnih sadežev, ribolov na reki Unici v Planini itd. Nastanitev je primerna za ljubitelje narave in tiste, ki bi se radi umaknili v mir in tišino, ter za daljše bivanje, vsaj nekaj dni. Seveda pa lahko prespite tudi samo eno noč.

Nastanitev ponuja samopostrežni bar, teraso in vrt, tri spalnice, LED TV z internetno povezavo, opremljeno kuhinjo z mikrovalovno pečico in hladilnikom, dva WC-ja, v enem je tudi prha. V veliki dnevni sobi je kaminska peč na drva. V objektu sta internet in brezplačen Wi-Fi. Objekt je ogrevan s centralno kurjavo in ima toplo vodo. Zagotavlja tudi pitno vodo, ker voda iz pip ni primerna za pitje. Elektriko zagotavlja avtonomni solarni sistem, kot pomoč pa tudi generator. V nastanitvi bivate sami in si je ne delite z drugimi gosti ali osebjem. V njej lahko spi do 15 odraslih oseb, stalnih ležišč je 12. Na voljo sta tudi otroška posteljica in oprema za dojenčka. Poleg tega so na voljo vsa potrebna oprema, pripomočki in material za bivanje. Na pokriti terasi je velik vrtni kamin za peko, na voljo pa je tudi žar na oglje. Okoli nastanitve je veliko prostora za družabne igre, možno pa je tudi šotoriti.

Do nastanitve se lahko pride iz več smeri, in sicer z glavne ceste Logatec–Podkraj–Col–Ajdovščina, od koder je samo 4 km lepo urejene gozdne makadamske ceste. Dostop je mogoč tudi z glavne ceste Postojna–Planina–Logatec, kjer se na lepo urejeno gozdno makadamsko cesto zavije v naselju Liplje (pri apartmaju Šefic). Po tej cesti se peljete približno 8 km. Lepo urejene gozdne makadamske ceste vodijo do nastanitve tudi iz naselij Gorenje pri Bukovju (9 km), Lohača pri Studenem (6 km) in Grčarevca (7 km). Če za potovanje uporabljate internetno navigacijo, si pred prihodom naložite zemljevid brez povezave, ker je na tem območju zelo slab GSM-signal, lahko pa se dogovorite za brezplačno spremstvo do nastanitve.

Storitve

spanje, sprejem kreditnih kartic, parkirišče za avtomobile, motorje, kolesa, možnost rezervacij, brezplačen Wi-Fi, sobe za nekadilce, internetna TV, hišni ljubljenčki dovoljeni, vrt, terasa za sončenje, žar, prostor za peko na žaru, prostor za piknike

Primerno za

družine, pare, skupine

Jeziki

slovensko, angleško
PredlogiOops…. ni zadetkov