Odstrani iz mojih izletovDodaj v moje izlete
počitniška hiška, apartma

Legenda cenovnih rangov

Znamenitosti
vstopnica 1 odrasla oseba
do 6€*
od 7€ do 13€**
od 14€ do 20€***
več kot 20€****
Aktivnosti
vstopnica 1 odrasla oseba
do 15€*
od 16€ do 35€**
od 36€ do 70€***
več kot 70€****
Gostilne
obrok 1 oseba
do 15€*
od 16€ do 24€**
od 25€ do 50 €***
več kot 50€****
Nastanitve 
1 noč, 2 odrasli osebi
do 50€*
od 51€ do 80€**
od 81€ do 120€***
več kot 120€****

Urnik

Po predhodni rezervaciji

Kontaktni podatki

Tiny house with a big heart
Matenja vas 28, 6258 Prestranek

+386 (0)31 341 790
bojana.simonic@gmail.com
Rezerviraj zdaj

Majhna počitniška hiša (20 m²) leži na idealni lokaciji, v mirni vaški soseski, 2 km od Postojne ob glavni cesti Postojna–Ilirska Bistrica.

Hiša je majhna, vendar zagotavlja vse udobje za prijetno bivanje dveh oseb. Pred hišo je pod mogočno glicinijo terasa z jedilno mizo. Za hišo je urejen travnik s teraso pod mogočnim orehom. Na terasi so udobni oblazinjeni sedeži in ležalniki, kjer gostje lahko v miru berejo, se spočijejo in sončijo. Dvorišče je z vseh strani ograjeno in gostom zagotavlja veliko zasebnosti. Na zeliščnem vrtu si gostje lahko naberejo najrazličnejša zelišča. V kuhinji so hladilnik, korito, štedilnik, pečica. Gostom so na voljo najrazličnejši kuhinjski pripomočki, vsa potrebna posoda in čistilni pripomočki. V kopalnici so prha, stranišče in umivalnik. Postelja je nad dnevnim prostorom in je dostopna po stopnicah. V nastanitvi je tudi klimatska naprava.

Gostje lahko koristijo brezplačen internet. Za spoznavanje lepot bližnje okolice si lahko izposodijo kolesa. Dobrodošli so gostje, ki potujejo z motorjem ali kolesi, saj jih lahko pustijo v garaži. Ob hiši je kamin, ki ga gostje lahko uporabljajo za pripravo jedi na žaru in peko pic. Parkiranje je zagotovljeno pred vstopom na dvorišče. Komunikacija z gosti je možna v angleščini, nemščini, italijanščini in hrvaščini.

Storitve

spanje, 24-urna recepcija, parkirišče za avtomobile, motorje, možnost rezervacij, brezplačen Wi-Fi, vrt, prostor za piknike, terasa za sončenje, žar, kamin na prostem, pralnica (doplačilo), shramba prtljage

Primerno za

pare

Jeziki

slovensko, hrvaško, angleško, italijansko, nemško
PredlogiOops…. ni zadetkov