Odstrani iz mojih izletovDodaj v moje izlete
turistična kmetija

Legenda cenovnih rangov

Znamenitosti
vstopnica 1 odrasla oseba
do 6€*
od 7€ do 13€**
od 14€ do 20€***
več kot 20€****
Aktivnosti
vstopnica 1 odrasla oseba
do 15€*
od 16€ do 35€**
od 36€ do 70€***
več kot 70€****
Gostilne
obrok 1 oseba
do 15€*
od 16€ do 24€**
od 25€ do 50 €***
več kot 50€****
Nastanitve 
1 noč, 2 odrasli osebi
do 50€*
od 51€ do 80€**
od 81€ do 120€***
več kot 120€****

Urnik

Po predhodnem dogovoru in rezervaciji

Kontaktni podatki

Smrekarjeva domačija
Grobišče 11, 6258 Prestranek

+386 (0)31 632 550
+386 (0)41 740 574
info@smrekarjeva-domacija.si
www.smrekarjeva-domacija.si

Vrsta kuhinje

slovenska kuhinja, italijanska kuhinja, evropska kuhinja, lokalne jedi, domače sestavine, vegetarijanska hrana, možnost jedi brez glutena

V vasici Grobišče, oddaljeni 4 km iz Postojne, je Smrekarjeva domačija, ki po več kot stoletju obstoja nadaljuje svoje poslanstvo – poslanstvo povezovanja ljudi.

V obnovljenem skednju lahko uživate v dobrem domačem kosilu ali rojstnodnevni zabavi, namenjen pa je tudi poslovnim srečanjem ter promocijskim dogodkom. Kulturni dogodki so pri njih brezplačni in namenjeni širši javnosti. Na Smrekarjevi domačiji v sodelovanju z lokalnimi pridelovalci ponujajo domačo kulinariko. Poleg izvrstne hrane in možnosti organizacije dogodkov ponujajo tudi kapacitete za prenočitev.

Ker so zavezani tradiciji in imenu, je večina pohištva v sobah, ki so poimenovane po nekdanjih članih domačije, izdelana iz smrekovega lesa. Ena od sob v pritličju je prilagojena tudi gibalno oviranim gostom. Poleg sob pa svojim gostom ponujajo še apartma za 6 oseb.

Domačija se je pred leti preusmerila na ekološko kmetovanje, kjer na 22 hektarjih obdelovalnih površin pridelujejo žita, poljščine in različno sadje. V njihovih hlevih in na pašnikih se najdejo istrski osli, kraškopoljski prašiči in cikasto govedo. Vse, kar pridelajo in vzredijo, je del kulinarične ponudbe Smrekarjeve domačije.

Storitve

spanje, postrežba, sprejem kreditnih kartic, parkirišče za avtomobile, avtodome, motorje, kolesa, možnost rezervacij, brezplačen Wi-Fi, sobe za nekadilce, kabelska TV, klimatska naprava, prijazno invalidom, ogled domačih živali, sprehodi, kolesarjenje, bar, restavracija, vrt, terasa, otroška igrala na prostem, shramba za prtljago

Vrste obrokov

zajtrk, brunch, kosilo, večerja, sladice, pijača, kava

Primerno za

družine z otroki, pare, večje skupine

Jeziki

slovensko, italijansko, hrvaško, angleško, nemško
PredlogiOops…. ni zadetkov