Vstopnice

POSTONJSKA JAMA IN PREDJAMSKI GRAD
Vstopnice za ogled Postojnske jame in Predjamskega gradu ter druge oglede v Parku Postojnska jama lahko kupite na spletni strani www.postojnska-jama.eu ali osebno na blagajni.

Glavna blagajna je v Parku Postojnska jama, na začetku promenade, ob črni stavbi razstavnega paviljona Expo, približno 150 metrov od vhoda v Postojnsko jamo. Vstopnice je seveda mogoče kupiti tudi na blagajni pred Predjamskim gradom. Nakup je možen s plačilnimi in kreditnimi karticami ter gotovino.

Ob nakupu vstopnic na spletni strani boste na elektronski naslov prejeli vstopnice s QR-kodo. Pred vstopom v izbrano atrakcijo (Postojnska Jama, Predjamski grad, Expo, Vivarij) vstopnice, ki jih lahko vnaprej natisnete ali pa si jih shranite v svoj telefon, pokažite oz. potrdite. Pred vhodom v Postojnsko jamo bodite vsaj 30 minut pred uro ogleda. Spletni nakup lahko opravite s kreditnimi karticami (MasterCard, Maestro, Diners, Activa in Visa) ali s sistemom PayPal. Priporočamo nakup vstopnic prek spleta, v poletnih mesecih pa vam svetujemo, da si vstopnice zagotovite vsaj en dan pred obiskom Parka Postojnska jama.

PLANINSKA JAMA
Vstopnice za ogled Planinske jame lahko kupite osebno od vodnika pred samim ogledom Planinske jame.

NOTRANJSKI MUZEJ POSTOJNA
Vstopnice za ogled Notranjskega muzeja Postojna prav tako kupite osebno na blagajni Notranjskega muzeja v recepciji muzeja.

PredlogiOops…. ni zadetkov